>

Tentoonstelling Half Empty door curator Jeroen Bosch tijdens Kunstweekend Charlois

Op 20 locaties is tijdens ‘This could be Rotterdam or anywhere’ kunst te beleven in Rotterdam Charlois. Meer dan 100 kunstenaars van binnen en buiten Rotterdam tonen hun werk in performances, tentoonstellingen en voorstellingen. Op bijzondere locaties in het havengebied van Charlois, in leegstaande winkels, ateliers, woonkamers, galeries en binnentuinen in en rond de middeleeuwse dorps- kern van de wijk Oud-Charlois. Er is een randprogramma met workshops, concerten, feesten en film.

Bij de RET Remise aan Waalhaven OZ 1 is de tentoonstelling Half Empty te zien van curator Jeroen Bosch. Deelnemende kunstenaar zijn (ondermeer) Charl van Ark, Jeroen Bosch, Marielle Buitendijk, Jason Coburn, Dico Kruijsse, Tonio de Roover, Niki van Strien, Ties Ten Bosch en Marc Verbeek.

Half Empty 04_Page_1

Half Empty 04_Page_2

Half Empty 04_Page_3

 

 

Zoeken


Follow Aldus Projecten on Twitter